SONY MUSIC CARE – SPELLISTOR FÖR EN BÄTTRE VÄRLD

Vi presenterar stolt: Sony Music Care – spellistor som hjälper till att göra världen bättre. Några av Sveriges största och mest älskade artister har varit med och noggrant valt ut sina favoritlåtar och skapat personliga och unika spellistor till Sony Music Care – bland annat Linnea Henriksson, Petter, Eva Dahlgren, Molly Sandén, Miss Li, XOV, In Flames och Arvingarna. För varje gång du lyssnar på artisternas spellistor på Spotify så skänker vi på Sony Music alla Sony Musics intäkter från spellistorna till välgörenhet. Artisterna väljer organisationerna själva, med frågor som ligger dem nära om hjärtat: Molly Sandén har till exempel valt att skänka intäkterna från sin spellista till Stiftelsen Friends, Petter har valt Stadsmissionen och Eva Dahlgren har valt Guds Hus i Fisksätra. Lyssna nu och bidra du med!

Håll kontakten!

Sony Music SE • Holländargatan 11, 11136 Stockholm • +46 (0)8 – 412 17 00