Ke$ha-tävling med Spotify Premium

Det amerikanska stjärnskottet Ke$ha debuterade som #1 på Billboard Hot 100 med nya singeln ”We R Who We R” vilket gör henne till den första kvinnliga artisten sedan Britney Spears attlyckats med detta. ”We R Who We R” är producerad av Dr. Luke och Ke$ha har på nya albumet "Cannibal" även tagit hjälp av svenska demonproducenterna Max Martin, Shellback och Klas Åhlund.

Så här lagom till vintern har du som har Spotify Premium chansen att vinna Ke$has galna pälsmössa (självklart i fejkpäljs) tillsammans med en Ke$ha-brandad iPod Shuffle! Fem vinnare får varsin mössa (se bilden nedan) och en iPod! 

För att vara med och tävla skicka ditt ditt svar på tävlingsfrågan nedan tillsammans med ditt namn, ålder, adress och Spotify-användarnamn till spotify@sonymusic.se – skicka gärna en motivering till varför just du ska bli en av de lyckliga vinnarna!

Fråga: Ke$ha heter faktiskt Kesha på riktigt, men vad är hennes efternamn?

Kommentarer

Vem vann? :)

Vem vann? :)

Jag vann :D Nu blir min syrra

Jag vann :D

Nu blir min syrra väldigt glad skulle jag tro!

Öm ... Jag är liksom

Öm ... Jag är liksom Sims3-freak och ska göra Kesha där men först behöver jag hennes efternamn .... Vad är det? :)