Tävling Albin Lee Meldau

Biljetter till Albin Lee Meldau @ Avicii Arena 2023

Tävlingsvillkor

Biljetter till Albin Lee Meldau @ Avicii Arena 2023

Tävlingen anordnas av Sony Music Entertainment Sweden AB (”Bolaget”). Du måste vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd för att delta i tävlingen. Tävlingen är inte öppen för anställda hos Bolaget, närmaste familjemedlemmar till anställda hos Bolaget eller samarbetspartners till Bolaget.

Dessa tävlingsvillkor gäller vinsten bestående av två (2) biljetter till Albin Lee Meldaus konsert den 25 mars 2022 i Avicii Arena (”Vinsten”). Tre (3) personer kommer att utses som vinnare av var sin Vinsten. Vinsten har ett ungefärligt värde av 1500 SEK.

För att delta i tävlingen ska du göra följande:

Endast ett tävlingsbidrag per person är tillåtet.

Tävlingen startar den 16 januari 2023, från den tidpunkt inlägget om tävlingen läggs upp. Tävlingen pågår fram till den 27 januari 2023 kl 23.59. Vinnaren meddelas den 30 januari 2023 senast kl 18.00 per TikTok.

Juryn som väljer ut det vinnande bidraget består av anställda på Bolaget och bidraget bedöms utifrån engagemang, anknytning och kreativitet. Juryns beslut kan inte överklagas.

Deltagaren ansvarar för att tävlingsbidraget inte bryter mot gällande lagar. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att personuppgifter lagras elektroniskt i enlighet med GDPR samt att dessa får och kan komma att publiceras av Bolaget. Bolaget förbehåller sig rätten att använda bidrag i marknadsföring. På http://sonymusic.se/integritetspolicy kan du läsa vår integritetspolicy och hur vi behandlar personuppgifter.

Pristagare kan bli skyldiga att betala eventuell vinstskatt.

Bolaget har ingen anknytning till TikTok och är inte utvecklat, sponsrat eller administrerat av TikTok. Genom att delta i tävlingen befriar du TikTok från alla anspråk från tredje part som rör skador på tredje part, i de fall du har gjort dig skyldig till dessa.