VI VILL HA EN HÅLLBAR VÄRLD

På nationaldagen den 6 juni 2016 slog portarna upp för Tillsammans Cup – en festivaldag på Enskede IP i Stockholm där nyanlända svenska och etablerade svenska ungdomar mixades upp i lag för en heldags fotbollsturnering. Utöver det bjöds det på livespelningar med artister som bland andra Madi Banja och Petra Marklund. Vi på Sony Music är glada över att vi fick sponsra en del av det initiativet och jobbar aktivt med Corporate Social Responsibility (CSR) där hållbarhet, mångfald, miljö och kärlek är i fokus. Är man ett stort företag måste man ta sitt ansvar och det väljer vi att göra. Med en specialinsatt hållbarhetsgrupp på Sony Music Sverige, tar vi löpande fram initiativ för en bättre tillvaro för alla. Bland annat erbjuder vi vår kompetens till hjälporganisationer som behöver hjälp med till exempel PR, strategi eller kreativt innehåll. Det och mycket mer är en självklarhet för oss att göra!