Sony Music Sweden & kent vann lejon i Cannes

Sony Music Sweden har kammat hem ett pris från den internationellt prestigefyllda reklamtävlingen Cannes Lions International Festival of Creativity för kampanjen med kent och deras sista år som band. I kategorin Entertainment Lions for Music, där 75 bidrag är nominerade, är Sony Music Sweden det bidrag som fått flest nomineringar samt det enda svenska bidrag som blev nominerat. Utöver Sony Music Sweden var bidragande bolag Bud Fox Management & kent, United Stage Artist, INDIO, Spotify, B-Reel och GFC.

 

“Vi är otroligt stolta över arbetet med kent som inte bara uppnått stor försäljningssuccé och framgång för bandet utan också nu fått internationellt erkännande. kent, Bud Fox Management och alla på Sony Music, tillsammans med våra partners har jobbat som ett fantastiskt team under hela denna resa. Att vinna i Cannes Lions känns verkligen fantastiskt.” – Mark Dennis, VD, Sony Music Sweden.

 

På bilden: Delar av teamet från Sony Music på plats i Cannes. Suzanne Rapp (Head of Local) och Ellen Kvarby (Head of Creative). Foto: Viktor Waldås, Sony ATV.